se gb

Fredrik Lindau


Fredrik Lindau - Vaktmästaren

Jobbar till vardags med marknadsföring, vilket innefattar webbplatser, reklamfilmer samt mässmaterial. Han har stort intresse för specialeffekter och den rätta "filmkänslan". Denna film är den första han själv medverkat i. Rollen som vaktmästaren är löst baserat på David Nilsson som faktiskt jobbar på badet som vaktmästare idag. Fredrik har gått ett par stuntkurser för många år sedan.
www.fxlindau.se

david_nilsson.jpg


David Nilsson - Berusad man / Brandoffer
Kameraentusiast och filmnerd. Han är filmens andre initativtagare och kameraman. Han jobbar i dagsläget som vaktmästare på Hagabadet och har tidigare jobbat med 3D och visualisering. Filmintresset har funnit med sen barnsben och att få göra en egen film har länge varit en dröm. David har gjort de flesta visuella effekterna i filmen och brinner för perfektion.  
www.graphwizz.se

Anne Lichtenstein


Anne Lichtenstein - Receptionisten

Är aktiv TV- och tidningsjournalist som har jobbat som skådespelare och regissör i både teater- och filmsammanhang. Filmade och redigerade regissören Robert Lillhongas (Hata Göteborg) andra långfilm under vintern 2011-2012. Spelade även med i en brittisk dramakomedi under vintern, och har nu startat ett eget frilansbolag.

www.lichtensteinmedia.com

Nathalie Samuelsson


Nathalie Samuelsson - Spöke
Nathalie är dansare i grunden och har läst Eventmarketing & evenemangsledning. Hon har tidigare erfarenheter framför kameran från bland annat musikvideos.
 

Annelie Sjölin


Annelie Sjölin - Spöke

Annelie har vad vi vet inga tidigare erfarenheter av att agera men är en verklig talang. Hon jobbar till vardags som säljare på Bilia. 
 

Karin Funk


Karin Funk - Sångerska

Sjunger balladen "Dead Love", filmens kärlekstema. Ni kan läsa mer om Karin under rubriken "Musik" längst upp i menyn.

www.karinfunk.se

Chillihounds


Chillihounds - Bad ass rockers
Detta göteborgsbaserade rockband har bidragit med en del låtar från deras senaste skiva "Shake Your Skull". 


Ola Jansson


Ola Jansson - Kompositör
Ola arbetar som musiklärare till vardags men har en dröm att får komponera filmmusik. Han har gjort samtliga instrumentala stycken som hörs i filmen.